Мій блог зараз на 40-му місці в рейтингу автономних блогів. Я розповім, як можна зробити це дуже швидко: Ось три ради, які допоможуть вивести будь блог в ТОП-100: Щоб отримати мій білий список-реєструйтеся за посиланням, вносите 1000 $ і пишіть сюди у коментар. А ще хороша новина-в блогуне апдейт , тепер справді все літає-встигай тільки кнопки натискати!
Мій блог знаходять за такими фразами Мой блог находят по следующим фразам
Після того, як з'ясувалося що Bizon-Хукер, пропоную трохи релаксу:
More: Read the rest of this entry...
Як видно, битому не йметься , по сему-продовження банкету розборок! Ось текст історії листування: govnoblog: Я слухаю за твою пропозицію і вже одягнув вуха на голову-говори швидше суть і вартість, так як я з 5-го числа вже буду недоступний bizon: Можу продати фтп-доступ до одного з учасників, які мітять в переможці:) Вартість-$ 200, але це того варто, на мій погляд. govnoblog: Публікація на ftp участнега файл з вмістом "govnoblog" і дай на нього url разом з Z гаманцем bizon: http://cinemma.ru/russian. txt Z327654522063 Після чого скарга пішла в арбітраж Службовий заголовок листа: More: Read the rest of this entry...
[Caption id = "attachment_809" align = "alignleft" width = "150" caption = "Хтось Олег Агапітом"] Мій блог знаходять за такими фразами Мой блог находят по следующим фразам
[/ Caption] У своїй минулій версії я пішов по хибному сліду. Ймовірно ця людина, Oleg J Agapitov, який веде сумовитий блог бобрів нутро-http: / / utrodobroe.ru / дуже змужнів хакерів, але нічого, все одно він пожер. Олег-з Уфи. Ось його біографія: http://bizonov.ru/kratkaya-biografiya/ Профіль на гуртку-http: / / oagapitov.moikrug.ru / Похмура жежешка-http: / / bizon88.livejournal.com / Можливо промишляє крадіжкою паролів і отримує профіт -http: / / forum.searchengines.ru / showthread.php? t = 255335
Все почалося так. Мені написав хтось bizon з адреси bizon@odinass.ru і сказав, що може зробити пропозицію, від якої я не зможу відмовитись. Мене це зацікавило і я попросив його розгорнути думку. Він запропонував мені доступ до блогу про кіно-cinemma.ru за 200 $. Спочатку я подумав, що це розлучення якогось школяра і попросив доказів. На доказ він дописав govnoblog в файл за адресою http://cinemma.ru/russian.txt Це вже серйозно. Перш за все я заблокував його гаманець, який він необережно вказав мені-Z327654522063 Я пошукав і знайшов, що такий гаманець вказаний на блозі bizonov.ru. Потім я подивився що на домені odinass.ru, до речі цей домен можна перевести як одінжопа:), там текстова сторінка а на ній-www.buh81.ru А на цьому сайті вже франчайз 1С. Там між іншим зазначений навіть адресу, куди йти бити морду. Обидва домену зареєстровані на якогось Dennis E Shashlov, якому ймовірно 29 років, живе в Москві і промишляє 1С. Ось його профіль на веблансере: http://www.weblancer.net/users/dennis_sh/ Мені звичайно посрать на Кіноблог і на цього бізона, але сподіваюся, що якщо до когось з вас раптом запропонують доступ до мого супермен-мега- говноблогу, то ви все зробите точно так як і я. Між іншим, я ще добрий. Міг вчинити набагато гірше: More: Read the rest of this entry...
Терміново виправляюся:
Під катом-ще 90 картинок. More: Read the rest of this entry...
Тут сайт про шпалери для десктопа недбало , так в ньому є шпалери з цицьками , ну вобщем нічого так. Мій блог знаходять за такими фразами Мой блог находят по следующим фразам