Все почалося так. Мені написав хтось bizon з адреси bizon@odinass.ru і сказав, що може зробити пропозицію, від якої я не зможу відмовитись. Мене це зацікавило і я попросив його розгорнути думку. Він запропонував мені доступ до блогу про кіно-cinemma.ru за 200 $. Спочатку я подумав, що це розлучення якогось школяра і попросив доказів. На доказ він дописав govnoblog в файл за адресою http://cinemma.ru/russian.txt Це вже серйозно. Перш за все я заблокував його гаманець, який він необережно вказав мені-Z327654522063 Я пошукав і знайшов, що такий гаманець вказаний на блозі bizonov.ru. Потім я подивився що на домені odinass.ru, до речі цей домен можна перевести як одінжопа:), там текстова сторінка а на ній-www.buh81.ru А на цьому сайті вже франчайз 1С. Там між іншим зазначений навіть адресу, куди йти бити морду. Обидва домену зареєстровані на якогось Dennis E Shashlov, якому ймовірно 29 років, живе в Москві і промишляє 1С. Ось його профіль на веблансере: http://www.weblancer.net/users/dennis_sh/ Мені звичайно посрать на Кіноблог і на цього бізона, але сподіваюся, що якщо до когось з вас раптом запропонують доступ до мого супермен-мега- говноблогу, то ви все зробите точно так як і я. Між іншим, я ще добрий. Міг вчинити набагато гірше: Я не перевів на його гаманець ні копійки, з цього скаргу арбітраж швидше за все зніме. А міг би взяти, перевести гроші і тут-же заблокувати йому гаманець, наприклад вказавши причину-неотримання товару Про товар б бізончег не написав, так як це стаття і добровільно писати на себе явку з повинною він би не став. А якби написав-йому ж гірше. Далі я міг би його шантажувати або тупо здати. Але я не став робити ні того, ні іншого. Навіщо херачіть життя людині?

Мій блог знаходять за такими фразами

Мой блог находят по следующим фразам